Startende ondernemer

Ook als starter kunt u bij Bijlsma Administraties & Belastingzaken terecht. Graag helpen wij u om een goede start te maken en bieden wij u een gratis kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek geven wij u aan waar u op met letten bij de start van uw bedrijf. Het is van essentieel belang om de administratieve en fiscale aspecten van uw onderneming direct vanaf het begin goed te regelen. Van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel tot het inrichten en bijhouden van de financiële administratie. Bijlsma Administraties & Belastingzaken wijst u de weg.

Onderstaande zaken zijn voor u van belang:

  • Advies inzake de juiste ondernemingsvorm
  • Advies inzake de vereiste formaliteiten
  • Het inrichten en bijhouden van de administratie
  • Het verzorgen van de benodigde belastingaangiften

Voor de start van uw bedrijf maakt u waarschijnlijk al kosten, voor inkoop of voor promotie bijvoorbeeld. Deze aanloopkosten mag u van de fiscus als bedrijfskosten aftrekken. Ook de uren die u gemaakt heeft voor de start van uw onderneming tellen mee voor het urencriterium. Dit is bijvoorbeeld handig voor de zelfstandigenaftrek.

Bijlsma Administraties & Belastingzaken heeft zo'n 20 jaar ervaring in uiteenlopende branches en is u dan ook graag van dienst!

 

Bel 033 - 465 15 15 of e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.